Firmahytter er et populært velferdstiltak hos mange norske bedrifter og tradisjonelt sett har de aller fleste en leilighet eller hytte på fjellet eller ved sjøen som de ansatte kan bruke på fritiden. Reglene er imidlertid de samme om man velger å benytte seg av en firmabolig i Spania. Her er tre gode grunner til å velge en firmabolig fra Rostu Spania:

  • Firmaboligen kan benyttes i tjenestesammenheng som base for bedriftseminarer og kurs, kick-off, teambuilding og konferanser. Rostu Spania har et stort nettverk, og kan derfor komme med tips til alt fra aktiviteter for teambuilding til anskaffelse av teknisk utstyr og egnede møtelokaler.
  • En firmabolig i Spania vil bidra til å gjøre din bedrift mer attraktiv for potensielle arbeidssøkere. En av de største utfordringene innenfor rekruttering vil nok alltid være å tiltrekke seg de riktige kandidatene. Firmagoder, slik som tilgang til firmabolig i Spania, vil gi din bedrift et klart konkurransefortrinn.
  • Dersom bedriftens feriebolig er disponibel for alle eller en betydelig gruppe ansatte i bedriften, i tillegg til at alle ansatte har lik rett til å disponere firmaboligen, vil en slik ordning anses som en skattefri naturalytelse.

Rostu Spania har spisskompetanse på boligkjøp i Spania, og hjelper norske bedrifter og privatpersoner med boligkjøp i Spania. Ønsker du å vite mer om våre flotte boliger i Spania, eller lurer du på om din bedrift oppfyller vilkårene for firmabolig?